Conveyor Roller, Conveyor Idler
Conveyor Roller, Conveyor Idler
Conveyor Roller, Conveyor Idler

Ditampilake

Produk

Roller Konveyor

Roller konveyor minangka komponen sistem conveyor sabuk amarga nyedhiyakake dhukungan beban ing sisi nggawa lan sisih bali.

Conveyor roller are components of belt conveyor systems as they provide load support on carry side and return side.

Produsen terkemuka komponen conveyor kinerja tinggi

Kualitas, Pengiriman lan Layanan Pelanggan sing Apik banget

Baris conveyor sing kebak Joyroll
idler, roller, katrol ketemu utawa ngluwihi DIN, AS, JIS, CEMA, SANS-SABS, GOST, AFNOR Standar lsp.

Kumpeni

Profil

Hebei Joyroll Conveyor Machinery Co., Ltd. didegaké ing 2008, minangka pabrikan profesional sabuk conveyor lan komponen. Pabrik kita dununge ing taman industri feixiang, kutha handan, provinsi hebei, China, sing jembaré 33000 meter persegi. Pabrik pabrik duwe jalur produksi roller idler otomatis internasional maju, duwe lini produksi lapisan bubuk elektrostatik maju, lan peralatan uji coba mesin pengangkut ...

bubar

Warta

  • INTERMAT 2018

    Joyroll dipamerake ing INTERMAT, berlangsung antara tanggal 23 nganti 28 April 2018 ing Paris, Prancis. Roller konveyor, idler conveyor, pulley conveyor, bakal ditampilake ing pameran dagang. Daptar produk lan informasi lengkap babagan perdagangan bakal dituduhake. Kita ngarep-arep welcomi ...

  • PDAC Kanada 2019

    Asosiasi Prospektor & Pangembang Kanada (PDAC) minangka swara utama komunitas eksplorasi lan pangembangan mineral. Kanthi luwih saka 7.200 anggota ing saindenging jagad, pusat kerja PDAC ndhukung sektor mineral sing kompetitif lan tanggung jawab. PDAC dikenal ing saindenging jagad amarga taunan ...

  • CHILE EXPONOR 2019

    Exponor, nuduhake manawa kedadeyan ing Antofagasta - Chili saben rong taun, duwe kemajuan paling anyar sing dituju ing sektor pertambangan. Iki minangka sumber informasi strategis babagan investasi mbesuk lan kesempatan kanggo bareng karo perusahaan lan pameran. Wilayah Antofagasta duwe ...